Wil jij lid worden van harmonie St.-Caecilia?

Bel naar 06-50862956 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Ook voor meer informatie over Peuter- en kleutermuziek en/of blokfluit- en klarinetles.

Sponsor harmonie St.-Caecilia bij al je online aankopen via

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Zondagmiddag 16 oktober presenteert harmonie St.-Caecilia een najaarsconcert met als thema: muziek en dans uit landen waar de voormalige gastarbeiders van de mijnen Laura en Julia vandaan kwamen. Het absolute hoogtepunt van dit concert is de winnaar van Holland’s Got Talent 2010, tenor Martin Hurkens uit Schinveld.

Hij zingt onder begeleiding van het harmonie-orkest de meeslepende Italiaanse werken Nessun Dorma, Conte Partiro en Nella Fantasia. Naast Italianen werkten ook mensen uit Portugal, Spanje en Joegoslavië in onze mijnen. Zij brachten ons nadrukkelijker in contact met fadozang, flamencodans en de Wiener harmonica. U kunt tijdens het concert dan ook genieten van Portugese fado’s van Trio Som Buscar, flamencodansen van de Spaanse dansgroep Goyescas en Wiener harmonica muziek van het Eygelshovense talent Chelsey Kraussen, 9 jaar.

Het concert begint om 14.30 uur in het Socio Project. De zaal is open vanaf 14.00 uur, de toegang is gratis! (Vrije gave).

Harmonie St.-Caecilia Eygelshoven

Harmonie St.- Caecilia is opgericht in 1892 in de voormalige zelfstandige gemeente Eygelshoven. De vereniging telt meer dan 130 leden, waarvan er circa 40 als spelend lid actief zijn. Het repertoire bestaat uit moderne, hedendaagse harmonie-, musical- en filmmuziek en uit licht klassieke muziek. Harmonie St.- Caecilia is aangesloten bij de Kerkraadse Federatie van Muziekgezelschappen. 

 

Go to top