Wil jij lid worden van harmonie St.-Caecilia?

Bel naar 06-50862956 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Ook voor meer informatie over Peuter- en kleutermuziek en/of blokfluit- en klarinetles.

Sponsor harmonie St.-Caecilia bij al je online aankopen via

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Tijdens de traditionele feestvergadering op Caeciliadag 2016 zijn maar liefst vijf jubilarissen gehuldigd.

Math Martens – 40 jaar lid; speelt saxofoon en is materiaalcommissaris van de vereniging.
Jan Snellen – 60 jaar lid; sloeg de kleine trom, pauketrom en overslagtrom en vanaf  begin 1980 jarenlang tambour-maître.
Ed Kasparec – 40 jaar lid van de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen. Ed was tot voor kort actief musicerend lid op hoorn en bastuba.
Ger Beckers – 25 jaar lid; speelt tuba, was jarenlang bestuurslid en is momenteel ook lid van het Feestcomité 125 jaar Harmonie.
Leo van Hattum – 60 jaar lid; hij begon als 15-jarige op trompet die hij later verwisselde voor tuba, even een uitstapje maakte naar de hoorn maar uiteindelijk weer via tuba op bas-tuba terecht kwam.

Meer foto's van de huldiging en de Caeciliadag staan in het foto album op deze website.

Harmonie St.-Caecilia Eygelshoven

Harmonie St.- Caecilia is opgericht in 1892 in de voormalige zelfstandige gemeente Eygelshoven. De vereniging telt meer dan 130 leden, waarvan er circa 40 als spelend lid actief zijn. Het repertoire bestaat uit moderne, hedendaagse harmonie-, musical- en filmmuziek en uit licht klassieke muziek. Harmonie St.- Caecilia is aangesloten bij de Kerkraadse Federatie van Muziekgezelschappen. 

 

Go to top