Tijdens de traditionele feestvergadering op Caeciliadag 2016 zijn maar liefst vijf jubilarissen gehuldigd.

Math Martens – 40 jaar lid; speelt saxofoon en is materiaalcommissaris van de vereniging.
Jan Snellen – 60 jaar lid; sloeg de kleine trom, pauketrom en overslagtrom en vanaf  begin 1980 jarenlang tambour-maître.
Ed Kasparec – 40 jaar lid van de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen. Ed was tot voor kort actief musicerend lid op hoorn en bastuba.
Ger Beckers – 25 jaar lid; speelt tuba, was jarenlang bestuurslid en is momenteel ook lid van het Feestcomité 125 jaar Harmonie.
Leo van Hattum – 60 jaar lid; hij begon als 15-jarige op trompet die hij later verwisselde voor tuba, even een uitstapje maakte naar de hoorn maar uiteindelijk weer via tuba op bas-tuba terecht kwam.

Meer foto's van de huldiging en de Caeciliadag staan in het foto album op deze website.