Een Oktoberfest in mei? Dat kun je natuurlijk moeilijk verkopen. Maar een voorjaarsfeest op de leest schoeien van een Oktoberfest, waarom niet. Dat waren de gedachten van het Feestcomité 125 Jaar Harmonie St.-Caecilia. En die zijn omgezet in een prachtig programma dat wordt uitgerold op vrijdag 19 mei a.s. in het Socio Project. Dat wordt voor deze gelegenheid omgeturnd tot een feesttent met de allure van een ouderwets weidefeest. En zo was ook de naam geboren van het tweede evenement in het feestweekend van de 125-jarige harmonie: WIESENFEST.

Wir sind Spitze

Hoofdact van het programma is de succesvolle formatie Wir sind Spitze. Gooi Volksmuziek, Dance, Deutsche schlager en de laatste tophits samen in een blender en je krijgt de unieke Wir sind SPITZE! cocktail! Het speelplezier spat er vanaf tijdens hun concerten en zuigt je mee in een interactieve show waarin humoristische acts zich in hoog tempo afwisselen met verrassende eigen mash up “brouwsels” van bekende (Duitstalige) hits. Natuurlijk ontbreken ook de Wir sind SPITZE! Dumpert Hit “Hey Rosie”en “Anne-Marie” niet. Naast Wir sind Spitze is er op het Wiesenfest ook podium voor de tweemansformatie Gipfelpower en het trio Volle Pulle.

Halve liters en halve hanen

De inrichting van het Socio Project en de muziek creëren uiteraard de sfeer van een Wiesenfest. Maar die wordt pas echt compleet met pullen van een halve liter, gegrilde halve haantjes, geschnetseltes en grillworsten met broodje. In de entreeprijs (€ 12,50) is één conumptiebon voor eten inbegrepen!

Gratis consumptie voor Dirndl en Lederhose

Om de sfeer van de feestavond tot een echt Wiesenfest te maken, nodigen we alle bezoekers uit om in traditionele Dirndl en Lederhose te komen feesten. Dat wordt beloond met één gratis concumtiebon voor drank!

Kaarten kopen en plaatsen reserveren

Toegangskaarten voor het Wiesenfest zijn à € 12,50 te koop bij Benly, Bistro Socio, Chocolaterie Bruns en Sigarenmagazijn Eygelshoven.

Je kunt ook plaatsen reserveren. Ga eerst naar harmonieeygelshoven.nl/ 125-jaar/reserveren-plaatsen-wiesenfest. Zoek je voorkeurtafel en –plaats uit en mail die onder vermelding van je naam, e-mailadres, kaartnummer(s) naar  wiesenfest@harmonieeygelshoven. nl of ga op woensdagen tussen 10.00 en 20.00 uur naar Joep Jacobs, Kerkberg 9. Je krijgt per ommegaande een bevestiging indien de gewenste plaatsen beschikbaar zijn. Zijn de gewenste plaatsen niet meer beschikbaar, dan krijg je een passend voorstel.