Wil jij lid worden van harmonie St.-Caecilia?

Bel naar 06-50862956 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Ook voor meer informatie over Peuter- en kleutermuziek en/of blokfluit- en klarinetles.

Sponsor harmonie St.-Caecilia bij al je online aankopen via

SponsorKliks, gratis sponsoren!

De harmonie van Eygelshoven geeft ook dit jaar weer gratis muzieklessen aan kinderen. Waarom? Omdat wij weten dat muziek maken de intelligentie van kinderen verbetert, de schoolprestaties bevordert, concentratieproblemen vermindert, sociaal gedrag verbetert én, dat gebiedt de eerlijkheid ons te zeggen, omdat wij graag nieuwe, jonge leden bij onze harmonie willen krijgen. 
Wij geven de volgende lessen:

Muziek voor peuters en kleuters, 1 x per 2 weken op (even) donderdagen in Bibliotheek Eygelshoven, ingang via Socio Project  (van 18.00 tot 18.30 uur groep 1 en van 18.45 tot 19.15 uur groep 2).
Blokfluit- of klarinetles voor kinderen vanaf groep 6, wekelijks op donderdag in het Socio Project. Tijden in nader overleg!
Je kinderen zijn in goede handen van ervaren muziekdocenten!
De muzieklessen zijn een heel jaar lang gratis. Je leent zonder kosten een instrument van de harmonie. Ook de lesmaterialen stellen wij gratis beschikbaar.
We willen ook van start gaan met een slagwerkgroep. Hiervoor kunnen zich jongens en meisjes (vanaf groep 6) aanmelden, die graag willen trommelen of muziek maken op melodische slaginstrumenten.

Wil je meer informatie of je kind aanmelden, neem dan contact op met Bernard Brouns, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 - 50 86 29 56

Harmonie St.-Caecilia Eygelshoven

Harmonie St.- Caecilia is opgericht in 1892 in de voormalige zelfstandige gemeente Eygelshoven. De vereniging telt meer dan 130 leden, waarvan er circa 40 als spelend lid actief zijn. Het repertoire bestaat uit moderne, hedendaagse harmonie-, musical- en filmmuziek en uit licht klassieke muziek. Harmonie St.- Caecilia is aangesloten bij de Kerkraadse Federatie van Muziekgezelschappen. 

 

Go to top