Wil jij lid worden van harmonie St.-Caecilia?

Bel naar 06-50862956 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Ook voor meer informatie over Peuter- en kleutermuziek en/of blokfluit- en klarinetles.

Sponsor harmonie St.-Caecilia bij al je online aankopen via

SponsorKliks, gratis sponsoren!

De harmonie had in 2017 maar liefst vier jubilarissen: de heren Hub Abrahams (70 jaar lid) en Joep Prevo, Jan Verhoeven en Ron Mols (allen 25 jaar lid). De speld en oorkonde die Hub Abrahams ten deel vielen, zijn na de kerkelijke viering op Caeciliadg (tevens zeswekendienst voor Hub Abrahams en Jan Snellen) posthuum uitgereikt aan Theo Abrahams. Ron Mols is voorafgaand aan het jubileumconcert op 20 mei gefêteerd. Ron is twee weken na het feest zijn geliefde achterna gereisd om zijn geluk te gaan beproeven in Argentinië. Joep Prevo en Jan Verhoeven zijn gehuldigd tijdens de feestvergadering op Caeciliadag, 25 november j.l. Jan Verhoeven is onze zeer aimable man op trompet met een gulle en welluidend klinkende lach. Joep Prevo speelt basklarinet, is bestuurslid (tot voor kort penningmeester) en voert veel taken uit voor het welbevinden van onze harmonie.

Harmonie St.-Caecilia Eygelshoven

Harmonie St.- Caecilia is opgericht in 1892 in de voormalige zelfstandige gemeente Eygelshoven. De vereniging telt meer dan 130 leden, waarvan er circa 40 als spelend lid actief zijn. Het repertoire bestaat uit moderne, hedendaagse harmonie-, musical- en filmmuziek en uit licht klassieke muziek. Harmonie St.- Caecilia is aangesloten bij de Kerkraadse Federatie van Muziekgezelschappen. 

 

Go to top