De harmonie had in 2017 maar liefst vier jubilarissen: de heren Hub Abrahams (70 jaar lid) en Joep Prevo, Jan Verhoeven en Ron Mols (allen 25 jaar lid). De speld en oorkonde die Hub Abrahams ten deel vielen, zijn na de kerkelijke viering op Caeciliadg (tevens zeswekendienst voor Hub Abrahams en Jan Snellen) posthuum uitgereikt aan Theo Abrahams. Ron Mols is voorafgaand aan het jubileumconcert op 20 mei gefêteerd. Ron is twee weken na het feest zijn geliefde achterna gereisd om zijn geluk te gaan beproeven in Argentinië. Joep Prevo en Jan Verhoeven zijn gehuldigd tijdens de feestvergadering op Caeciliadag, 25 november j.l. Jan Verhoeven is onze zeer aimable man op trompet met een gulle en welluidend klinkende lach. Joep Prevo speelt basklarinet, is bestuurslid (tot voor kort penningmeester) en voert veel taken uit voor het welbevinden van onze harmonie.