Harmonie St.-Caecilia wordt aangestuurd door een bestuur dat maximaal uit 9 personen bestaat. De voorzitter, de secretaris en de penningmeester vormen het dagelijks bestuur. De overige (maximaal zes) bestuursleden beheren elk een eigen portefeuille, zoals de portefeuilles Ledenwerving en Communicatie. Zij worden in het beheren van de portefeuille bijgestaan door leden van de harmonie die interesse voor of affiniteit met de inhoud van de portefeuille hebben. Naast het bestuur is in harmonie St.-Caecilia een aantal groeperingen actief die met hun inzet en bijdragen zorgen voor een gezonde financiële grondslag van de vereniging. Zo kent de harmonie een Commissie van Bijstand die maandelijks oud papier inzamelt, de jaarlijkse donateuractie organiseert en de facilitaire aangelegheden bij concerten in het verenigingslokaal en de jaarlijkse Caeciliadag voor rekening neemt.

In de items onder dit menu vindt u korte omschrijvingen van de diverse geledingen van de harmonie.