Wil jij lid worden van harmonie St.-Caecilia?

Bel naar 06-50862956 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Ook voor meer informatie over Peuter- en kleutermuziek en/of blokfluit- en klarinetles.

Sponsor harmonie St.-Caecilia bij al je online aankopen via

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Harmonie St.-Caecilia wordt aangestuurd door een bestuur dat maximaal uit 9 personen bestaat. De voorzitter, de secretaris en de penningmeester vormen het dagelijks bestuur. De overige (maximaal zes) bestuursleden beheren elk een eigen portefeuille, zoals de portefeuilles Ledenwerving en Communicatie. Zij worden in het beheren van de portefeuille bijgestaan door leden van de harmonie die interesse voor of affiniteit met de inhoud van de portefeuille hebben. Naast het bestuur is in harmonie St.-Caecilia een aantal groeperingen actief die met hun inzet en bijdragen zorgen voor een gezonde financiële grondslag van de vereniging. Zo kent de harmonie een Commissie van Bijstand die maandelijks oud papier inzamelt, de jaarlijkse donateuractie organiseert en de facilitaire aangelegheden bij concerten in het verenigingslokaal en de jaarlijkse Caeciliadag voor rekening neemt.

In de items onder dit menu vindt u korte omschrijvingen van de diverse geledingen van de harmonie.

Harmonie St.-Caecilia Eygelshoven

Harmonie St.- Caecilia is opgericht in 1892 in de voormalige zelfstandige gemeente Eygelshoven. De vereniging telt meer dan 130 leden, waarvan er circa 40 als spelend lid actief zijn. Het repertoire bestaat uit moderne, hedendaagse harmonie-, musical- en filmmuziek en uit licht klassieke muziek. Harmonie St.- Caecilia is aangesloten bij de Kerkraadse Federatie van Muziekgezelschappen. 

 

Go to top