Harmonie Sint - Caecilia wordt aangestuurd door een bestuur dat uit maximaal 9 personen bestaat. De voorzitter, secretaris en penningmeester vormen het Dagelijks bestuur. Het Algemeen Bestuur stelt het beleid van de vereniging vast en het Dagelijks Bestuur draagt zorg voor de voorbereiding en de uitvoering ervan.

Het bestuur van Harmonie St.- Caecilia Eygelshoven bestaat uit de volgende personen:

Harm Jacobs
Voorzitter / Commissaris Drumband

Cor Sonnemans
secretaris

Jill Jans-Rat
06-30645937

Bernard Brouns,
Bestuurslid Communicatie en Ledenwerving
06-50862956

Joep Prevo
Bestuurslid
045-5351722 / 06-34652448

José Hoofs
Bestuurslid

Marlijn Rothkrants
Bestuurslid / Commissaris Muziekcommissie

Het bestuur wordt terzijde gestaan door haar beschermheer en geestelijk adviseur. Beiden kunnen uit hoofde van hun functie gevraagd en ongevraagd het bestuur adviseren. Het bestuur kan op haar beurt gebruik maken van de deskundigheden van de beschermheer en de geestelijk adviseur.

Beschermheer: De heer drs. Math Jaminon en
Geestelijk Adviseur: Z.E.H. Pastoor Marc Heemels