Ledenwerving is een structureel punt van aandacht binnen harmonie St.-Caecilia. Immers, zoals elke vereniging kent ook onze harmonie een natuurlijk verloop van leden door o.a. vergrijzing, vertrek door studie en verhuizing. Harmonie heeft daarom een bestuurslid met specifiek ledenwerving in de portefeuille aangesteld, dat zich met name richt op de werving van jeugd en jongeren, maar ook potentiële leden in de leeftijd tussen 30 en 40 jaar.
Het bestuurslid organiseert hiertoe o.a. in samenwerking met Muziekschool Kerkrade lessen kennismaken met blaasmuziek op de basisscholen in Eygelshoven.
De portefeuille wordt beheerd door Bernard Brouns en Jil Jans-Rat.