Wil jij lid worden van harmonie St.-Caecilia?

Bel naar 06-50862956 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Ook voor meer informatie over Peuter- en kleutermuziek en/of blokfluit- en klarinetles.

Sponsor harmonie St.-Caecilia bij al je online aankopen via

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Ledenwerving is een structureel punt van aandacht binnen harmonie St.-Caecilia. Immers, zoals elke vereniging kent ook onze harmonie een natuurlijk verloop van leden door o.a. vergrijzing, vertrek door studie en verhuizing. Harmonie heeft daarom een bestuurslid met specifiek ledenwerving in de portefeuille aangesteld, dat zich met name richt op de werving van jeugd en jongeren, maar ook potentiële leden in de leeftijd tussen 30 en 40 jaar.
Het bestuurslid organiseert hiertoe o.a. in samenwerking met Muziekschool Kerkrade lessen kennismaken met blaasmuziek op de basisscholen in Eygelshoven.
De portefeuille wordt beheerd door Bernard Brouns en Jil Jans-Rat.

Harmonie St.-Caecilia Eygelshoven

Harmonie St.- Caecilia is opgericht in 1892 in de voormalige zelfstandige gemeente Eygelshoven. De vereniging telt meer dan 130 leden, waarvan er circa 40 als spelend lid actief zijn. Het repertoire bestaat uit moderne, hedendaagse harmonie-, musical- en filmmuziek en uit licht klassieke muziek. Harmonie St.- Caecilia is aangesloten bij de Kerkraadse Federatie van Muziekgezelschappen. 

 

Go to top