De leden van de Club van Honderd zijn sympathisanten van Harmonie St.-Caecilia. Zij doneren elk jaar € 45,-.
Deze donatie wordt aangewend voor de aanschaf van uniformen, partituren en instrumenten.
De Club van Honderd bestaat uit ruim 90 leden. Zij houden geen vergaderingen, maar de leden zijn geregeld - al dan niet op uitnodiging - aanwezig bij verenigingsactiviteiten en concerten van de harmonie.

Penningmeester:
De heer J. Prevo,
Kievitstraat Kerkrade
T 045  5351722
Bankrekeningnummer: NL 79 RABO 017 17 44 020 t.n.v. Harmonie St. Caecilia Club van Honderd.