Wil jij lid worden van harmonie St.-Caecilia?

Bel naar 06-50862956 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Ook voor meer informatie over Peuter- en kleutermuziek en/of blokfluit- en klarinetles.

Sponsor harmonie St.-Caecilia bij al je online aankopen via

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Het harmonieorkest bestaat uit circa 40 muzikanten. Sinds 1 oktober 2011 staat het orkest onder leiding van de heer Jens Gaethofs. In 2003 promoveerde het orkest naar de 1ste Divisie van de Bond van Limburgse Muziekgezelschappen. Deze positie is tijdens het bondsconcours van 2010 nog met succes verdedigd. Sinds 2010 heeft het harmonieorkest niet meer aan bondsconcoursen deelgenomen en is derhalve nu ingedeeld in de 2de Divisie van de LBM.

Het orkest repeteert elke donderdagavond van 20.00 tot 22.15 uur in het Socio Project te Eygelshoven.

 

Contactpersoon: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Harmonie St.-Caecilia Eygelshoven

Harmonie St.- Caecilia is opgericht in 1892 in de voormalige zelfstandige gemeente Eygelshoven. De vereniging telt meer dan 130 leden, waarvan er circa 40 als spelend lid actief zijn. Het repertoire bestaat uit moderne, hedendaagse harmonie-, musical- en filmmuziek en uit licht klassieke muziek. Harmonie St.- Caecilia is aangesloten bij de Kerkraadse Federatie van Muziekgezelschappen. 

 

Go to top