Het harmonieorkest bestaat uit circa 40 muzikanten. Sinds 1 oktober 2011 staat het orkest onder leiding van de heer Jens Gaethofs. In 2003 promoveerde het orkest naar de 1ste Divisie van de Bond van Limburgse Muziekgezelschappen. Deze positie is tijdens het bondsconcours van 2010 nog met succes verdedigd. Sinds 2010 heeft het harmonieorkest niet meer aan bondsconcoursen deelgenomen en is derhalve nu ingedeeld in de 2de Divisie van de LBM.

Het orkest repeteert elke donderdagavond van 20.00 tot 22.15 uur in het Socio Project te Eygelshoven.