Repetities

Het harmonie-orkest repeteert elke donderdag van 20.00 tot 22.15 uur in het Socio Eygelshoven, Terbruggen 16.
Contactpersoon: Cor Sonnemans, secretaris.

De blokfluitgroep repeteert wekelijks op zaterdag van 10.00-11.00 uur in Bistro Socio.
Contactpersoon: Bernard Brouns, bestuurslid Communicatie,  Ledenwerving en Opleiding.

De peuter- en kleutergroep komt in de even weken bijeen op donderdag van 18.00 tot 18.30 uur in Bibliotheek Eygelshoven, via ingang Terbruggen 16.

De samenspeelgroep repeteert wekelijks op donderdag van 18.45 uur tot 19.30 uur in het Scoutinggebouw aan de Anselderlaan.