Het harmonieorkest staat onder leiding van mevrouw Dian Drugmand. In 2003 promoveerde het orkest naar de 1ste Divisie van de Bond van Limburgse Muziekgezelschappen. Deze positie is tijdens het bondsconcours van 2010 nog met succes verdedigd. Sinds 2010 heeft het harmonieorkest welbewust niet meer aan bondsconcoursen deelgenomen en is derhalve nu ingedeeld in de 2de Divisie van de LBM.

Het orkest zoekt tegenwoordig haar muzikale uitdagingen in jaarlijkse concerten zoals het nieuwjaarsconcert, het wijkconcert (in de open lucht), voor- of najaarsconcerten en tweejaarlijks een groots opgezet themaconcert.

Repetities

Het harmonie-orkest repeteert elke donderdag van 20.00 tot 22.15 uur in het Socio Project Eygelshoven, Terbruggen 16.
Contactpersoon: Cor Sonnemans, secretaris.

De blokfluitgroep repeteert wekelijks op zaterdag van 10.00-11.00 uur in Bistro Socio.
Contactpersoon: Bernard Brouns, Communicatie,  Ledenwerving en Opleiding.

De peuter- en kleutergroep komt wekelijks bijeen op donderdag van 18.00 tot 18.30 uur in het Scoutinggebouw, Anselderlaan, Eygelshoven.
Contactpersoon: Bernard Brouns, Communicatie,  Ledenwerving en Opleiding.

De samenspeelgroep repeteert wekelijks op donderdag van 19.00 uur tot 19.45 uur in het Scoutinggebouw, Anselderlaan, Eygelshoven..

Organisatie

Harmonie Sint – Caecilia wordt aangestuurd door een bestuur dat uit maximaal 9 personen bestaat. De voorzitter, secretaris en penningmeester vormen het Dagelijks bestuur.
Het Algemeen Bestuur stelt het beleid van de vereniging vast en het Dagelijks Bestuur draagt zorg voor de voorbereiding en de uitvoering ervan.
Het bestuur van Harmonie St.- Caecilia Eygelshoven bestaat uit de volgende personen:

Harm Jacobs – Voorzitter
voorzitter@harmonieeygelshoven.nl

Cor Sonnemans – Secretaris
secretaris@harmonieeygelshoven.nl

Jill Jans-Rat – Penningmeester
penningmeester@harmonieeygelshoven.nl

Joep Prevo- Bestuurslid Opleiding en 2de penningmeester

Marlijn Rothkrants – Bestuurslid

Het bestuur wordt terzijde gestaan door haar beschermheer en geestelijk adviseur. Beiden kunnen uit hoofde van hun functie gevraagd en ongevraagd het bestuur adviseren. Het bestuur kan op haar beurt gebruik maken van de deskundigheden van de beschermheer en de geestelijk adviseur.
Beschermheer: De heer drs. Math Jaminon en
Geestelijk Adviseur: Z.E.H. Pastoor Marc Heemels

Nieuws

Anny Struijk 25 jaar lid Commissie van Bijstand Harmonie St.-Caecilia Eygelshoven

28 November vierde Anny Struijk haar 25-jarig lidmaatschap bij de Commissie van Bijstand van Harmonie St. Caecilia Eygelshoven. Door de Corona beperkingen vond de huldiging bij Anny thuis plaats. Anny is een gewaardeerde kracht binnen de Commissie van Bijstand. Samen met de commissie ondersteunt Anny de harmonie waar ze kan. Daarnaast is Anny ook mede …

Harm Jacobs – Voorzitter
voorzitter@harmonieeygelshoven.nl

Cor Sonnemans – Secretaris
secretaris@harmonieeygelshoven.nl

Jill Jans-Rat – Penningmeester
penningmeester@harmonieeygelshoven.nl

Bernard Brouns – Communicatie, Ledenwerving en Opleiding
AANMELDEN ALS LID, ook voor peuter- en kleutermuziek!
communicatie@harmonieeygelshoven.nl
ledenwerving@harmonieeygelshoven.nl